Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

VIDEO MMA borac bezobrazno udario djevojku u ringu. Uslijedilo je nešto što će pamtiti cijeli život

Screenshot X
23.04.2024.
u 11:46

Izvela je koreografiju koja se nije svidjela iranskom borcu. U trenutku kad je prolazila pokraj njega, on ju je šutnuo nogom u stražnjicu zbog čega ga je opomenuo glavni sudac

Prošli tjedan u ruskoj prijestolnici Moskvi održavao se veliki MMA event u organizaciji HFC-a. Međutim, borba između Iranca Alija Hebaitija i Armenca Arkadija Osipjana imala je vrlo neobičan, a zamalo je završila ozbiljnom tučnjavom i tragedijom. Hebaiti je nakon incidenta dobio doživotnu suspenziju u navedenoj organizaciji. Jedna od djevojaka koje najavljuju runde, po imenu Marija, ušla je u ring uoči početka meča.

GALERIJA Ovako izgleda penthousea Luke Modrića u Zagrebu

1/17

Izvela je koreografiju koja se nije svidjela iranskom borcu. U trenutku kad je prolazila pokraj njega, on ju je šutnuo nogom u stražnjicu zbog čega ga je opomenuo glavni sudac. Iranac je ovaj meč izgubio, a prije proglašenja pobjednika je nekoliko puta nasrnuo s leđa na Osipjana i zadao mu je nekoliko udaraca dok nije gledao. 

Nakon toga je održao i kratak intervju u kavezu, a u jednom trenutku je bacao high kick prema jednom od komentatora meča, ali ga srećom nije udario. To se dakako nije svidjelo publici i nekoliko ljudi ga je napalo dok je odlazio prema svlačionici. Činilo se kako će tučnjava postati ozbiljna, ali je na kraju Hebaiti izvukao živu glavu. 

VEZANI ČLANCI:

- Nisam se dobro ponašao prema Mariji. Razlog je taj da je prije borbe bilo nekoliko tučnjava, bio sam vrlo napet i samo sam htio da borba počne. Želim joj se javno ispričati. Oženjen sam i cijenim žene. Ona je samo radila svoj posao, a poslije borbe nisam odmah priznao svoju grešku jer su me udarili u glavu - napisao je na društvenim mrežama. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar 365dias
365dias
13:43 23.04.2024.

Svoju je ženu umotao u deku iz koje vire samo oči pa je, kako kaže, poštuje. A evo to se poštovanje nakon što su ga pretukli očigledno prelilo na sve žene. Sretan završetak!

CH
chemica
13:05 23.04.2024.

Zvjerad podivljala usred Moskve. lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije